Marteck, eller teknologi brukt i markedsføring

Her er en fin oversikt over teknologi brukt innen moderne markedsføring og performance marketing spesielt.

Selv om det selvfølgelig har vært en del sammenslåinger mm innen teknologi brukt av markedsførere, så vil nok den siste oversikten gi de fleste litt bakoversveis da de siste 10 årene har gitt oss en økning på mange tusen prosent til hele 9,932 forskjellige software pakker….

Her finner du et bilde av den komplette oversikten, men siden alt blir litt smått, bør du kanskje heller sjekke deres interaktive nettside Marteck map (som lages av de flinke folka ved Chiefmartec). På den interaktive siden kan du zoome inn bedre og se om du kanskje finner noe spennende.

Personlig liker jeg veldig godt denne grafikken som jeg fant i selve rapporten. Legg for eksempel merke til hvordan det er få sky baserte plattformer for data (nederst), og at man fort finner hundrevis av apper/software som hjelper oss å omsette til automatikk basert på informasjon og faktisk styringsdata.

En ting er helt sikkert, og det er ingen løsning «har alt» du trenger. Dette er et marked som preges av sammenslåinger, og det er verdt å merke seg at 972 tilbydere ble fjernet siden siste oversikt i 2020, men at hele 2,900 nye tilbydere ble lagt til….

Written By :

Posted On :

Share This :