Norges største nettbutikk tatt med buksene nede!

Det skal jo være en forskjell mellom prisen av en vare før den gikk ut på salg, og selve «salg» prisen under kampanjer. Det vet de nok i Norges største nettbutikk i Sandefjord, så legg merke til hvordan de «øker» prisen rett før kampanjeperioden…

Legg da merke til utviklingen i pris historikken og hvordan prisen økes rett for salget. Markedsføringsloven forbyr altså at man setter opp prisene, for så å redusere dem for å kalle det hele et «salg». Det hele virker jo noe unødvendig siden det helt klart er et salg på gang siden pris historikken her viser at vanligvis koster stolen 2,000kr, men nå under salget kun 999kr. Spennende å tenke på at komplett.no da tydeligvis visste at 50% rabatt var ikke nok, men at man faktisk måtte opp i 80% rabatt for å få mange nye kunder på denne kampanjen.

Hvis du ikke synes dette er så ille, så må man huske at de har mange flere nettbutikker i Komplett Group og at de har en omsetning på over 11 milliarder kroner.

Her finner du flere detaljer om prisjusket, fordi var en Reddit leser som rapporterte at Norges største nettbutikk jukset med salgsprisene. Det er villedende markedsføring, som jo er forbudt i følge markedsføringsloven.

Written By :

Category :

E handel

Posted On :

Share This :