Om oss

Velkommen til Performance-Marketing AS


Velkommen til Performance-Marketing AS!

Vi er et nettverk av høyt kvalifiserte markedsførere og utviklere som kan hjelpe deg med alt fra digital markedsføring og e-handel til smidig IT-utvikling. Med lang fartstid innenfor digital markedsføring og e-handel kan vi garantere deg resultatorientert markedsføring og en unik fornøyd garanti for nye kunder.

Vi arbeider tett med våre kunder for å finne ut av hva som fungerer best markedsmessig, og tilbyr et bredt spekter av tjenester for å dekke alle dine behov innen digital utvikling og markedsføring.

Er du på jakt etter en fast pris for dine digitale kampanjer eller prosjekter? Vi kan hjelpe deg med å kartlegge behov og realistiske forventninger, slik at du kan få effektiv markedsføring til riktig pris.

Ambisjonene om å lykkes med din digitale markedsføring bør ikke stoppe der. Derfor tilbyr vi også abonnementsløsninger som sikrer at du har en partner som passer på det digitale for deg, slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet fremover.

Når usikkerheten rundt størrelsen på oppgaven er til stede, tilbyr vi også timebaserte løsninger. Vi opererer med fornuftige priser fordi vi ønsker å bygge langvarige samarbeid med våre kunder, samarbeid som er fornuftige og fungerer for begge parter.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å øke salget og skaffe nye kunder gjennom digital markedsføring. Som en spesiell bonus, gir vi deg også en time gratis konsultasjon med en av våre erfarne markedsførere. Vi ser frem til å samarbeide med deg!

Vi skaffer kunder og økt salg til små og store bedrifter!

(Google. Jan 10, 2022)

«Performance marketing is a type of digital marketing where brands only pay marketing service providers once their business goals are met or when specific actions are completed, such as a click, sale, or lead. As the name suggests, it’s marketing based on performance. «

FASTPRIS?
Det er ganske vanlig å avtale en fast pris for dine kampanjer eller digitale prosjekt. Det er da viktig å kartlegge behov, muligheter og realistiske forventninger – ta derfor gjerne kontakt for en uforpliktende prat om effektiv markedsføring.

ABONNEMENT?
Dersom man har ambisjoner om å lykkes med sin digitale markedsføring, så bør man jobbe med det kontinuerlig. Dersom du har det travelt, så kan det være fordelaktig å ha en partner som passer på det digitale for deg.

TIME BASERT?
Når det er usikkerhet rundt hvor stor oppgaven er, så er det fordelaktig å arbeide time basert – vi operere med fornuftige priser fordi vi ønsker oss et langtids samarbeid. Et samarbeid som er fornuftig og fungerer for både for dere og oss.